Κωδικός Προϊόντος: 10452
Είναι γνωστό ως φυσικός χρωστικός παράγοντας.
Χρήση: Μουλιάζουμε το ριζάρι σε μια κούπα καλό παλιό ξύδι για 3-4 ώρες, μετά βάζουμε τα αυγά και τα βράζουμε όλα μαζί με το ξύδι και το νερό, για 20 περίπου λεπτά και στο τέλος τα αφήνουμε και κρυώνουν μέσα στην κατσαρόλα.
*Οι πληροφορίες στο site προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν ιατρικές συμβουλές, τη διάγνωση ή τη θεραπεία. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό και μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά σε διαφορετικά βότανα και τσάγια. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τσάγια ή βότανα για τη θεραπεία σοβαρών ιατρικών καταστάσεων μόνοι σας. Πάντα να ζητάτε επαγγελματική ιατρική συμβουλή πριν επιλέξετε σπιτικές θεραπείες.
Το βότανο της αθανασίας. Η τριγωνέλα προάγει την παραγωγή γάλακτος σε θηλάζουσες μητέρες. Διαθέτει καλό διατροφικό προφίλ και περ...
Η τσιμένι πούδρα ή αλλιώς τριγωνέλλα είναι ένα βότανο με θεραπευτικές ιδιότητες. Η τριγωνέλλα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αλκαλ...
Το κριθαρόχορτο είναι μια από τις πιο πλούσιες υπερτροφές και παράγεται από τα φύλλα του κριθαριού. Περιέχει πλούσιες ποσότητες β...
Το σιταρόχορτο (wheatgrass) είναι ένα τρόφιμο που παρασκευάζεται από το φυτό του κοινού σίτου. Είναι ο βλαστός που προέρχεται από...