Κρασί χωρίς αλκοόλ από Μοσχάτο Αλεξανδρειας.
- Μετά την οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, η αλκοόλη αφαιρείται από το κρασί χρησιμοποιώντας μια ειδική διαδικασία: η αλκοόλη αφαιρείται χρησιμοποιώντας κυκλικές κωνικές στήλες, όπου διατηρείται η πλήρης γεύση των ποικιλιών σταφυλιών.
- Αυτή καινοτόμος μέθοδος καθιστά δυνατή την απόλαυση ενός υψηλής ποιότητας κρασιού χωρίς αλκοόλ που διατηρεί τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας.
- Μόλιςωριμάσει το μη αλκοολούχο κρασί, εμφιαλώνεται και σφραγίζεται με βιδωτό πώμα.
- Το οινοποιείο Miguel Torres βρίσκεται στη Vilafranca del Penedès στην Ισπανία. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία αναπτύσσεται από χρόνο σε χρόνο και σήμερα το οινοποιείο καλύπτει περισσότερα από 1.300 εκτάρια αμπελώνων. Τα ειδικά κρασιά πωλούνται σε περισσότερες από 150 χώρες και έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη παγκοσμίως.